tiistai 5. toukokuuta 2020

Huhtikuu numeroina

8 syötyä kindermunaa pääsiäisenä. Lisäksi tietysti kaikkia muitakin pääsiäisherkkuja, mutta niiden kanssa tipahdin jo laskuista.

2 tehtyä palapeliä.

5 virkattua toppia. Virkkaamisesta on tullut harrastus ja vitsit mä tykkään! Oon virkannut pari toppia itselleni ja muutaman myynyt. Parasta, että muutkin on niihin tykästynyt eikä tarvitse omaa kaappia kasvattaa liiaksi, eikä tarvitse lopettaakaan niiden tekemistä.

1 kausi Love island USA:ta.

2 krokettipeliä ihanan aurinkoisessa säässä. Kroketti on meidän vakkari kesäpeli, jota joka kesä pitää muutamat kerrat pelata.

1 kuunneltu äänikirja, joka kuulostaa tosi vähältä mun korvaan. Aki Hintsan Voittamisen anatomia on ollut kuuntelussa jo pitkään ja vihdoin sain sen loppuun. Samantien aloitin uutta kirjaa, mutta saa nähdä kuinka kauan sen kuunteluun menee aikaa. Kuljen tosi sykleissä musiikin, podcastien ja äänikirjojen kanssa enkä jaksa yhtä aikaansa pidempään.

18 kauravälipalaa. Kertoo jotain mun rutinoitumisesta, sillä (lähes) jokaisena lukupäivänä mä pidän välipalatauon, jolloin kaurajugurtti ja banaani on täydellinen eväs. Sitten jaksaa taas jatkaa opiskeluiden kanssa lounaaseen asti.

1 tulehtunut korvakäytävä, jonka kanssa kärsin turhan kauan. Nyt jo muutaman päivän hoito auttanut todella paljon, miksi piti niin kauan vitkutella ja kärsiä...

12 leivottua pullaa ja kaksi pitkoa. Näistä saikin hyvät köyhät ritarit useammalle illalle. Onko parempaa kun köyhät ritarit nutellalla ja kermavaahdolla??

90 opiskelutuntia, eli on sitä jotain tullut kuitenkin tehtyä. Aika vilisee ihan silmissä enkä todellakaan tiedä, mihin tää kevät on hävinnyt. Vaikka mä kovasti koulujutuista nautinkin, niin kyllä tää etäopiskelu on vienyt veronsa siitäkin. Eli ihan kiva, että tentit lähestyy ja saa keksiä päiviinsä jotain muutakin opiskelun tilalle.

17 jaksoa Rahapajaa, jonka pariin eksyin vähän jälkijunassa. Oon tykännyt tosi paljon ja parasta, että pari kokonaista kautta vielä edessä! Mä oon vähän laiska sarjojen katsoja, mutta silti mulla on aina joku kesken. En todellakaan hotki jaksoja useita päivässä, vaan kuulun siihen poppooseen, joilla yhden sarjan katsominen kestää kuukausia.
IMG_4354m
1 adoptoitu poro.😍 Tästä puhuin jo enemmän instagramin puolella @hetaemiliaa.

7 itsetehtyä sämpylätaikinaa, eli 7 aivan ihanaa sämpylän tuoksuista aamua. Jääkaappiin illalla valmiiksi tehty sämpylätaikina on ollut pelastus ja niistä tulee vielä todella hyviä! Ollaan tehty tällä ohjeella tähän asti ja suosittelen!

1 palanut nassu, koska "ei kevätaurinko polta". Sai kaivaa aika äkkiä aloe verat ja aurinkorasvat kaapin pohjalta ja ai että niitä tuoksuja jotka vei takas viimekesäiselle Rodoksen reissulle💛

2 suoratoistopalvelun kokeilujaksoa ja 2 tilauksen peruutusta.

6 lähetettyä postikorttia, joilla halusin ilahduttaa ystäviä🥰 Mun mielestä posti on niin ihanan perinteistä, että pyrin aina välillä muistamaan läheisiä sen välityksellä. Just näinä aikoina uskon, että ne piristää erityisen paljon, eli siitä jokaiselle pieni vinkki jos kaipaa pientä tekemistä tähän koronakevääseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti